ΑργολίδαΕπιτυχημένη ημερίδα για την νομοθεσία Α.Ε. και Ε.Π.Ε.

Επιτυχημένη ημερίδα για την νομοθεσία Α.Ε. και Ε.Π.Ε.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, στο Επιμελητήριο Αργολίδας ημερίδα με θέμα «Οι αλλαγές στη νομοθεσία των Α.Ε. και Ε.Π.Ε. – Νομικές μορφές επιχειρήσεων – Η επιλογή της καλύτερης μορφής ».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας  με  την συνεργασία του Συλλόγου Λογιστών Ναυπλίας και Ερμιονίδας και   Άργους .

Η εκδήλωση εντάσσεται στις  δράσεις του  Επιμελητηρίου που σκοπό έχουν  την δια βίου εκπαίδευσης των μελών του, αλλά και τη συνεχή  ενημέρωση αυτών.

Εισηγητής ήταν ο κύριος Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, οικονομολόγος, ορκωτός ελεγκτής – λογιστής της «ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ.» και επιστημονικός  συνεργάτης του Tax Heaven.

Ο κ. Νιφορόπουλος, ξεκινώντας την εισήγησή του, έκανε μια σύντομη αναφορά στα χαρακτηριστικά των εταιρειών ανά νομική μορφή, καθώς και στη διαδικασία επιλογής της καταλληλότερης μορφής κατά  περίπτωση. Κατόπιν προχώρησε στο κύριο μέρος της εισήγησης, αναλύοντας τόσο τις τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη νομοθεσία των Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) όσο και αυτές που πραγματοποιήθηκαν στη νομοθεσία των Ανωνύμων Εταιρειών (Α.Ε.) και οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν από 1/1/2019.

Στην εσπερίδα παρευρέθηκαν λογιστές,δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, υπάλληλοι αρμόδιων υπηρεσιών αλλά και επιχειρηματίες των αντίστοιχων νομικών μορφών, οι οποίοι μετά το πέρας της παρουσίασης είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα, λαμβάνοντας σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που τους απασχολούν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα