ΚορινθίαΓ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: "Οι Κορίνθιοι δεν σε φοβούνται κ. Πνευματικέ…"

Γ. ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ: “Οι Κορίνθιοι δεν σε φοβούνται κ. Πνευματικέ…”

Οι μάσκες έπεσαν… Οσο και αν προσπάθησαν οι επικοινωνιολόγοι του δημάρχου Κορινθίων, να τον κρατήσουν στα όρια του θεσμικού και κοινωνικού του ρόλου, δεν τα κατάφεραν!

Μερικές λέξεις του δημοτικού συμβούλου Γιάννη Καρασάββα, ήταν αρκετέςγια να θυμήσουν και πάλι στους Κορίνθιους, τις αποκρουστικές συμπεριφορές του κ. Πνευματικού.

Στην προσπάθειά του να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του δημάρχου, δεν υπάρχει πλέον όριο, στο τι λέει και τι κάνει. Ασύστολα, προσπαθεί να ισοπεδώσει,ανθρώπους, οικογένειες και αντιπάλους, επειδή έκαναν το αμάρτημα, να μην σκύβουν τοκεφάλι. Χωρίς ίχνος ντροπής και με χυδαιότητα,προσπαθεί να αποτρέψει κάθε σοβαρόάνθρωπο της Κορίνθου, να ασχοληθεί με τον δήμο και τα κοινά, γνωρίζοντας ότι θα δεχθείανήθικες επιθέσεις απο τον δήμαρχο της πόλης.

Ο απερχόμενος δήμαρχος και τα ΜΜΕ που τον υπηρετούν προσπαθούν να στήσουν ένα σκηνικό λεκτικής βίας στην Κόρινθο, επειδή πιστεύουν ότι έτσι θα φοβηθούν οι Κορίνθιοι και θα τον ξαναψηφίσουν. Οι Κορίνθιοι δεν σε φοβούνται κ.Πνευματικέ…!

Κανείς δεν σε φοβάται πλέον, γιατί όλοι γνωρίζουν ότι τελειώνεις.

Μαζί σου τελειώνουν και οι συμπεριφορές που μας γυρίζουν αιώνες πίσω. Δεν σε φοβάται ούτε ο Γιάννης Καρασάββας, ούτε κανείς άλλος απο τον συνδυασμό “Πνοή Δημιουργίας”, γιατί σε γνωρίζουν και απο την όψη και απο την κόψη. Εσύ κ. Πνευματικέ έφτασες, χωρίς να κοκκινίζεις, να σπιλώσεις το ΠΑΣΟΚ, που σε ανέδειξε, σε στήριξε και σε έκανε δήμαρχο. Ο Μουρούτσος και ο Καρασάββας θα γλυτώσουν απο την αχαριστία σου; Εσύ κ. Πνευματικέ έφτασες να αποκαλείς “σαβούρα” τον ΝίκοΣταυρέλη… Οσο και αν δεν σου αρέσει,οι άνθρωποι που νοιώθουν και είναι ελεύθεροι στην Κόρινθο, δεν σε ακολουθούν στο νέο σου παραλήρημα και συνεχίζουν την πορεία τους να φτιάξουν την Νέα Κόρινθο. Προσπαθείς να διχάσεις και πάλι την κοινωνία του δήμου, γιατί έτσι πιστεύεις ότι θα συγκρατήσεις και τους τελευταίους που έχουν μείνει κοντά σου. Οσο πιο γρήγορα καταλάβεις ότι αποτελείς παρελθόν, τόσο καλύτερα και για σένα και για την Κόρινθο. Καληνύχτα κ. Πνευματικέ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ, Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Κορινθίων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα