Σάββατο, 26 Νοεμβρίου, 2022
ΆρθραΤέως Δήμαρχος με πολλές καταδίκες, λέγεται, πως ίσως ασχοληθεί πάλι με τα...

Τέως Δήμαρχος με πολλές καταδίκες, λέγεται, πως ίσως ασχοληθεί πάλι με τα κοινά

Γράφει ο Παύλος Δαγρές

Τον είχε μηνύσει ακόμα και ΜΟΝΑΧΗ με εντολή Μητροπολίτη.
Επειδή την συκοφαντούσε ισχυριζόμενος ψευδώς, ότι του είχε πει ο Σεβασμιώτατος ότι δεν ήταν Καλόγρια.
Επίσης σε αίθουσα των Δικαστηρίων κατά την διάρκεια διεξαγωγής δίκης είχε συκοφαντήσει μάρτυρα λέγοντας «Μην τον ακούτε κύριοι δικαστές είναι παρανοϊκός. Μου το είπε η τάδε… δικαστική λειτουργός».
Για την συκοφαντία αυτή – διότι καμία δικαστική λειτουργός δεν του είχε πει αυτό που ισχυρίστηκε ψευδώς – καταδικάστηκε τελεσίδικα.
Επίσης τελεσίδικα έχει καταδικαστεί και για άλλες παρανομίες του.
Η φήμη του προαναφερόμενου τέως Δημάρχου δεν περιορίστηκε όμως μόνο στο Νομό. Έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο.

Αφού στις 29-3-2014 έφτασε στη Βουλή και δόθηκε στη δημοσιότητα η περίφημη «Λίστα Νικολούδη» όπου αναφέρονται τα ονόματα συνολικά 75 δημάρχων και περιφερειακών συμβούλων, οι οποίοι εντοπίστηκαν με «προβληματικό» πόθεν έσχες.
Ό προαναφερόμενος Δήμαρχος στη λίστα αυτή βρισκόταν στην πέμπτη (5) θέση. Ο Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου κ. Νικολούδης που είχε συντάξει την εν λόγω λίστα ήταν τότε Πρόεδρος της Ανεξάρτητης Αρχής Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και ελέγχου δηλώσεως περιουσιακής κατάστασης.

Παρότι δεν ήταν Αρχαιολόγος εκτελούσε παράνομα έργα σε Αρχαιολογικούς χώρους χωρίς άδεια. Το είχε δηλώσει εντός της αιθούσης των δικαστηρίων όπως φαίνεται από τα πρακτικά της απόφασης του τριμελούς πλημ/κείου Ναυπλίου Αρ.΄1148/2009/29-5-2009.
Σε άλλα πρακτικά επίσης άλλης δικαστικής απόφασης του Μονομελούς Πλημ/κείου Ναυπλίου αρ. 589/2003/24-2-2003 στην οποία απόφαση αυτή ο τότε Δήμαρχος καταδικάστηκε γιατί κατέστρεψε μέρος μυκηναϊκού φράγματος του Αρχαιότερου στην Ευρώπη 3.300 π.Χ.
Ιδού τι κατέθεσε η προϊσταμένη της Αρχαιολογίας στη δίκη αυτή.
Την 25-2-1999 απογευματινές ώρες έγιναν παράνομες εργασίες στο Μυκηναϊκό φράγμα… και καταστράφηκε τμήμα του μνημείου αυτού.
Τα μηχανήματα που έκαναν τις εργασίες δεν είχαν πινακίδες, αλλά μου είπαν ότι δούλευαν για το Δήμο… Ιδού στην απολογία του τι δήλωσε ο εν λόγω Δήμαρχος. «Ξέρω ότι χρειαζόταν από την Αρχαιολογία άδεια αλλά ο Δήμος έκανε από μόνος του εργασίες»

Συκοφαντούσε Μοναχή, επειδή είχε δηλώσει στις αρμόδιες Αρχές ότι μηχανήματα του Δήμου κατέστρεψαν Αρχαίο Μηκυναϊκό πηγάδι που βρισκόταν πλησίον του Ιερού χώρου. Ιερό και όσιο δεν είχε ο εκλεγμένος… που όπως ακούγεται ενδέχεται να ζητήσει να τον ψηφίσουν πάλι.

Ιδού η μήνυση Ε10/19/26-2-2010 της ΜΟΝΑΧΗΣ.
Κυρία Εισαγγελέα από το έτος 1946 και σε ηλικία 7 ετών αφιερώθηκα στο Θεό και στη μοναχική ζωή, εγκαταβιώνουσα έκτοτε σε Μονή από δε του έτους 1971 είμαι μοναχή κεκαρμένη Μεγαλόσχημος.
Ενώ έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα εν σχέση με την προσωπική μου κατάσταση πράγμα το οποίο άριστα ανέκαθεν γνώριζε και γνωρίζει ο παραπάνω εγκαλούμενος εν τούτοις, την 26 Νοεμβρίου του παρελθόντος έτους 2009 και κατά την διάρκεια συνεδριάσεως του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου … ισχυρίστηκε ενώπιον των μετεχόντων…
Ότι δεν είμαι καλόγρια και ότι αυτό του το είπε ο σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αργολίδας, ο οποίος μάλιστα θα του έστελνε άμεσα και έγγραφο με το οποίο θα του γνώριζε και εγγράφως ότι δεν είμαι μοναχή.

Κυρία Εισαγγελέα
Επειδή ο εγκαλούμενος μετήλθε την συμπεριφορά του αυτή έχοντας ως αποκλειστικό σκοπό να πλήξει την ατομική και μοναχική τιμή και υπόληψή μου και να με εξοντώσει… Τον εγκαλώ ενώπιόν σας και ζητώ την τιμωρίαν του. Θρασύτατος και αναιδής ο δήμαρχος δεν σεβάστηκε ούτε τον Μητροπολίτη επιχειρώντας να τον εκθέσει.
Διότι ενώ ο Σεβασμιώτος στις 27-11-2009 απεύθυνε προς τον Δήμο το αρ. πρωτ. 1235 έγγραφο – απάντηση σε ερώτημα του Δημάρχου ότι η προαναφερόμενη ΜΟΝΑΧΗ έχει τοποθετηθεί στον συγκεκριμένο ιερό χώρο με απόφαση του εκκλησιαστικού Συμβουλίου, ο θρασύτατος Δήμαρχος μετά πέντε (5) μέρες αποστέλλει προς την Περιφερειακή Διοίκηση Νομού Αργολίδας το Αρ. πρωτ. 4911/2-12-2009 έγγραφο και το κοινοποίησε
1) στην Ιερά Σύνοδο
2) Δ.Ο.Υ. Ναυπλίου, τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής:
«Το γεγονός ότι στο εκκλησάκι… Είναι μία ΜΟΝΑΧΗ η οποία δεν είναι ΜΟΝΑΧΗ κατά τα λεγόμενα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη…

Απίστευτο αυτόν δυστυχώς ψήφιζαν για Δήμαρχο οι χριστιανοί.
Και ο επίλογος της θλιβερής αυτής ιστορίας γράφτηκε στα Δικαστήρια Ναυπλίου στις 28-5-2012 Αρ. Απόφασης 1102.
Λίγες μέρες όμως πριν την δίκη είχε επισκεφθεί την ΜΟΝΑΧΗ ο αχαρακτήριστος και εκλιπαρώντας ζητούσε άφεση αμαρτιών.
Εντός του Δικαστηρίου κατά τη διάρκεια της δίκης κατέθεσε εγγράφως ότι σέβεται και εκτιμά την μοναχή που επί δεκαετίες μονάζει σε μονές, η δε προσφορά της στην εκκλησία και την κοινωνία είναι ανεκτίμητη.

Τέλος ζητά συγγνώμη γα τα όσα ΑΝΑΛΗΘΗ ανέφερε σε βάρος της κατά την συνεδρίαση της 26-11-2009 του Δημοτικού Συμβουλίου.

Βγείτε κύριε τέως Δήμαρχε δημόσια και δηλώστε αυτά που γράφουμε ό,τι αφορούν εσένα, και τότε ζητήστε να σας ψηφίσουν, για να σου δημοσιεύσουμε και άλλα έγγραφα και άλλες τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις που σε αφορούν και έχουμε στα χέρια μας.
Να μάθουμε και ποιος συνδυασμός θα σε μαζέψει αν αποφασίσεις….

ΥΓ: Η «Ένωση Πολιτών κατά της Διαφθοράς» θα αποκαλύπτει όσους κατά το παρελθόν, είχαν δημόσιο μεμπτό βίο και θέλουν να ασχοληθούν εκ νέου με τα «Κοινά»

*ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ
ΤΗΛ. 6943570958

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα