ΠεριφέρειαΤην υποψηφιότητα του Γιώργου Σκαφιδά ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Σκαφιδά ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Την υποψηφιότητα του κ. Γιώργου Σκαφιδά με το συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου στην Περιφερειακή Ενότητα Λακωνίας στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου 2019 ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου.

«Με ιδιαίτερη ικανοποίηση καλωσορίζω την υποψηφιότητα του Γιώργου Σκαφιδά με τη Νέα Πελοπόννησο, ο οποίος αναφίβολα θα ενισχύσει σημαντικά την προσπάθειά μας στην Πελοπόννησο και τη Λακωνία. Πρόκειται για μια προσωπικότητα με σημαντική εμπειρία και γνώση του πρωτογενή τομέα και της επιχειρηματικότητας της Πελοποννήσου, αλλά και πολύπλευρη συμμετοχή στα κοινά. Του εύχομαι καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον κοινό μας αγώνα». 

Ο κ. Γιώργος Σκαφιδάς από την πλευρά του δήλωσε «Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά η πρόταση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη να συμμετάσχω στο συνδυασμό της Νέας Πελοποννήσου με στόχο την ανάπτυξη της Πελοποννήσου και ειδικά της Λακωνίας, που παρουσιάζει ιδιαίτερες προοπτικές, δυνατότητες και συγκριτικά πλεονεκτήματα».

Ο κ. Γεώργιος Σκαφιδάς διαμένει στο Καστόρι Λακωνίας, είναι παντρεμένος με την κα Λάμπη Καλλιρόη και είναι πατέρας τριών παιδιών. Είναι επιχειρηματίας του πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα της οικογενειακής επιχείρησης «Φάρμα Αφών Σκαφιδά» που εδρεύει το Καστόρι. Είναι Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Πελλάνας – Καστορείου και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καστορείου «Ο Πολυδεύκης».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα