ΚορινθίαΤέσσερις νέες υποψηφιότητες στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

Τέσσερις νέες υποψηφιότητες στην Κορινθία ανακοίνωσε ο Πέτρος Τατούλης

“Υποδεχόμαστε στην «Νέα Πελοπόννησο» και στην Π.Ε. Κορινθίας, 4 νέες δυναμικές υποψηφιότητες που θα συμβάλουν σημαντικά με την γνώση τους, την κοινωνική τους καταξίωση και την δυναμική τους, στη μεγάλη νίκη της παράταξής μας, στις εκλογές του Μαΐου 2019” δήλωσε ο Πέτρος Τατούλης και συνέχισε:
Καλωσορίζω,
Την Αθανασία (Νάνσυ) Πούρου, μια νέα επαγγελματία και καταξιωμένη ενεργό πολίτη της Κορινθίας.
Την Ευσταθία (Εβίτα) Κούτμου, μια εξαιρετική νομικό και μάχιμη δικηγόρο, με μακρά θητεία ως εκλεγμένη δημοτική σύμβουλο στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων.
Τον Σωτήρη Γκατζιούφα, έναν νέο επαγγελματία σε καινοτόμες δράσεις,
Τον Γιάννη Ψαρρό, έναν επιτυχημένο επαγγελματία και με μεγάλη εμπειρία και προσφορά στα κοινά.
Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία στο κοινό μας αγώνα
.”

Για τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου», στην Π.Ε. Κορινθίας, οι ανωτέρω υποψήφιοι δήλωσαν:

Η κα. Πούρου δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση συμμετέχω στον συνδυασμό της «Νέας Πελοποννήσου» με υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Πέτρο Τατούλη. Είμαι βαθιά πεπεισμένη ότι θα μπορέσω να προσφέρω και να συμβάλω και με τις δικές μου δυνάμεις στην συνέχιση του έργου για την Κορινθία και την Πελοπόννησο.».

Η κα. Κούτμου δήλωσε: «Αυτοί που είναι εναντίον της πολιτικής είναι υπέρ της πολιτικής που τους επιβάλλεται. Ταυτιζόμενη απόλυτα με την γνωστή ρήση του Bertholt Brecht, από τα νεανικά μου χρόνια αναμείχθηκα στα κοινά χωρίς φόβο και με ειλικρινή διάθεση προσφοράς. Στις επερχόμενες εκλογές, δηλώνω δυναμικά παρούσα στο πλευρό του Πέτρου Τατούλη, συγκοινωνός ενός σημαντικού οράματος, εδραιωμένου πέραν από κόμματα και χρώματα για την Κορινθία και την Πελοπόννησο που αξίζουμε».

Ο κ. Γκατζιούφας εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Πέτρου Τατούλη και μίλησε για το κοινό τους όραμα. «Κατεβαίνω υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη και τον συνδυασμό «Νέα Πελοπόννησος» για την αδιάλειπτη σκληρή δουλειά που κάνει και την προσπάθειά του να αναβαθμίσει την ζωή και την καθημερινότητα των πολιτών. Πρέπει να το συνεχίσουμε όλοι μαζί για να δούμε την πρότυπη ευρωπαϊκή Πελοπόννησο».

Ο κ. Ψαρρός σημείωσε από την πλευρά του: «Πιστεύω στην ανάγκη για μια δυνατή και ανεξάρτητη Περιφερειακή Αρχή που στόχο θα έχει να κάνει την Πελοπόννησο καλύτερη για την διαβίωση των κατοίκων και παράδειγμα οικολογικής, πολιτιστικής και οικονομικής ανάπτυξης. Μετέχω στο ψηφοδέλτιο της «Νέας Πελοποννήσου» θεωρώντας ότι ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης έχει αποδείξει με το έργο του ότι είναι εγγυητής για την πραγματοποίηση των ανωτέρω στόχων»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα