Κυριακή, 29 Ιανουαρίου, 2023
ΚορινθίαΟι Κορίνθιοι δείχνουν Νανόπουλο

Οι Κορίνθιοι δείχνουν Νανόπουλο

Με την σιγουριά του νικητή και την πολιτική βεβαιότητα ότι ο υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος θα βρεθεί από τον προσεχή Σεπτέμβριο στο τιμόνι της διοίκησης στην εν λόγω πόλη, η Δημοτική Παράταξη «Συμμαχία Πολιτών», εξέδωσε το ακόλουθο ανακοινωθέν:

«Η Κόρινθος έχει ανάγκη το Βασίλη Νανόπουλο! – Το όραμα, το σχέδιο, το ήθος, τις γνώσεις και το μεράκι του!

Το εκλογικό αποτέλεσμα της Κυριακής δίνει το μήνυμα με σαφήνεια! Η Κόρινθος έχει ανάγκη την ΑΛΛΑΓΗ! Την επιζητά και πλέον με την ψήφο της την πιστοποιεί!

«Κουρασμένη» από έναν Δήμαρχο που έδωσε ο,τι είχε να δώσει στις πρώτες 2 τετραετίες και μια τρίτη ανύπαρκτη, προσυπογράφει με την ψήφο της πως ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!
Πώς ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ του ΒΑΣΙΛΗ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Ενός ανθρώπου με κύρος, με ήθος, με γνώσεις, με στοχευμένο πρόγραμμα, υλοποιήσιμο και μια πλειάδα συνεργατών που και θέλουν και μπορούν να βγάλουν την πρωτεύουσα του νομού και τα χωριά της, από το τέλμα, την Μιζέρια, την βρώμικη καθημερινότητα της!

Η Κόρινθος επιζητά να σηκωθεί ψηλά! Να δείξει το ανάστημα της! Να συζητηθεί ξανά στον κόσμο που τα τελευταία 4 χρόνια την ξέχασε γιατί ο πρώτος πολίτης της στάθηκε αδύναμος να σχεδιάσει και να υλοποιήσει, να λειτουργήσει προς όφελος της, να βάλει σε 1η μοίρα το συμφέρον και την πρόοδο της! Γιατί κουράστηκε και κούρασε!

Η ΑΛΛΑΓΗ είναι πια μονόδρομος! Το 2014 είχε δοθεί το σύνθημα! Το 2019 θα δοθεί η εντολή! Η ΙΣΧΥΡΗ εντολή στο Βασίλη Νανόπουλο ν αλλάξει το ρουν της ιστορίας του δήμου Κορινθίων!
Μπροστά σ’ αυτήν την μεγάλη πρόκληση, την μεγάλη ευθύνη ο ίδιος στέκεται με ήθος, με πρόγραμμα, με σχεδιασμό τον οποίον καταθέτει χωρίς μισόλογα στους πολίτες!

ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ για την υλοποίηση τους!
Με «οδηγό» τις απαράβατες αρχές
• Της Απόλυτης διαφάνειας στη διαχείριση, στα οικονομικά, τις προμήθειες και τα έργα.
• Της Ισοτιμίας των δημοτών, τις ίσες ευκαιρίες για όλους.
• Την Αλληλεγγύη στους συνδημότες που έχουν ανάγκη.
• Την Συμμετοχή όλων των δημοτών με ειλικρινή και εποικοδομητική συνεργασία μαζί τους
Πορεύεται στο δρόμο της υλοποίησης ενός σχεδιασμού απόλυτα μελετημένου, εφικτούς, αναγκαίου!

Στο πρόγραμμα της «Συμμαχίας Πολιτών» δεν θα δει κανείς παρεμβάσεις ουτοπικές! Δεν θα διαβάσει μεγάλες υποσχέσεις ,συνήθως ανεκπλήρωτες.
Θα δει έναν δήμο Κορινθίων ευρωπαϊκό!
Έναν δήμο Κορινθίων λειτουργικό με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον!
Έναν δήμο που δεν επαναπαύεται στην υλοποίηση του αυτονόητου ούτε και στην απλή διαχείριση καθημερινότητας.
Θα δει την γνώση των ανθρώπων που το κατήρτισαν αναφορικά με τις ανάγκες του δήμου, θα δει την ικανότητα να το υλοποιήσουν, θα δει κυρίως την ζέση και το μεράκι τους να εργαστούν για να τον καταστήσουν πρότυπο!

Οι 12 άξονες της Αλλαγής!

 1. Υλοποίηση αναπτυξιακού στρατηγικού σχεδιασμού μακράς πνοής, αλλά και άμεσες ενέργειες για να φέρουμε εισόδημα στην περιοχή. Νέες θέσεις εργασίας με αξιοποίηση δημοτικής περιουσίας από τον ίδιο τον δήμο, προσέλκυση νέων επενδύσεων με την λειτουργία του επιχειρηματικού πάρκου.
 2. Πρόγραμμα δράσεων για τουρισμό και πολιτισμό σε όλη τη διάρκεια του χρόνου με επίκεντρο την αξιοποίηση της Αρχαίας Κορίνθου, του λιμανιού της Κορίνθου, των ιαματικών λουτρών της Ωραίας Ελένης, των Αρχαίων Λιμένων Κορίνθου και Κεχρεών. Ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες και ανάπλαση του παραλιακού μετώπου.
 3. Καλύτερη εξυπηρέτηση του δημότη με σύγχρονη και αποτελεσματική διοίκηση με σημαντική εξοικονόμηση πόρων. Άμεση βελτίωση στον τομέα της καθαριότητας – διαχείριση αποβλήτων με συνειδητή κοινωνική συμμετοχή και πολλαπλά οφέλη για τον Δήμο. Ρυθμίσεις της κυκλοφορίας οχημάτων και δημιουργία χώρων στάθμευσης που να εξυπηρετούν την αγορά και τις δημόσιες-δημοτικές υπηρεσίες
 4. Επαρκές πόσιμο νερό αποκλειστικά από τη Στυμφαλία σε ασφαλές δίκτυο καθώς και αποχέτευση για όλο το Δήμο. 5. Έργα σε όλα τα χωριά του Δήμου μας με προτεραιότητα την αγροτική
 5. Έργα σε όλα τα χωριά του Δήμου μας με προτεραιότητα την αγροτική οδοποιία, το φωτισμό, τα πεζοδρόμια και την άρδευση. Δημιουργούμε σημεία που να είναι πόλοι έλξης, αναψυχής κλπ σε κάθε χωριό.
 6. Παραχώρηση και αξιοποίηση των στρατοπέδων, του πεδίου βολής και άλλων ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ που βρίσκονται στα όρια του Δήμου μας.
 7. Δημοτικά ιατρεία για ανασφάλιστους δημότες – Στήριξη όλων των κοινωνικών δομών.
 8. Ολοκληρωμένο πρόγραμμα κοινωνικής προστασίας για ανέργους και κοινωνικά αδύναμες ομάδες με συντονισμό των εθελοντικών δράσεων και αξιοποίηση των υποδομών του Δήμου. Λειτουργία των ΚΑΠΗ αποκεντρωμένα, καλύτερα και ουσιαστικά.
 9. Στήριξη των αγροτών, κτηνοτρόφων, αλιέων και της ντόπιας παραγωγής με την ουσιαστική λειτουργία του τμήματος γεωργίας, κτηνοτροφίας και αλιείας της Δ/νσης Τοπικής Ανάπτυξης του Δήμου, και μετατροπή του σε Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης, ώστε να παρέχει πλήρεις και ουσιαστικές συμβουλευτικές υπηρεσίες σε όλους τους ενδιαφερόμενους δημότες.
 10. Ενίσχυση της ασφάλειας και καταπολέμηση της μάστιγας των κλοπών σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία – έλεγχος παράνομου εμπορίου, καλύτερος φωτισμός, διεκδίκηση για την αντιμετώπιση των ελλείψεων σε αστυνομική δύναμη και εξοπλισμό. Διεκδίκηση για σύσταση Αστυνομικού Τμήματος Εξαμιλίων και αποτελεσματική λειτουργία της επιτροπής πρόληψης της εγκληματικότητας.
 11. Ανοιχτό εμπορικό κέντρο (Οpen mall) στο κέντρο της πόλης της Κορίνθου με διευρυμένα όρια, για την στήριξη της αγοράς και οργάνωση σε ζώνες επαγγελματικών δραστηριοτήτων.
 12. Αξιοποίηση της δημοτικής αγοράς ως πόλο έλξης αγοραστικού κοινού και στήριξης της κορινθιακής νεανικής επιχειρηματικότητας, καθώς και κάθε πολιτιστικής δράσης.

Σε αδρές γραμμές το πρόγραμμα της Συμμαχίας επιδιώκει:
• να αλλάξει τον τρόπο διοίκησης εισάγοντας μοντέλο αποκεντρωμένης διοίκησης και κοινωνικής συμμετοχής
• Να δημιουργήσει υποδομές και ανάπτυξη σε όλο τον «Καλλικρατικό» δήμο
• Να αξιοποιήσει στο έπακρον το πρόγραμμα ΕΣΠΑ
• Να παράσχει ουσιαστική πρόνοια και αλληλεγγύη
• Να παρέμβει ουσιαστικά στον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, στο Περιβάλλον
«Έχουμε μπροστά μας τη μεγαλύτερη, απ’ όλες τις προσκλήσεις. Αυτή της ανάπτυξης.
Γιατί η ανάπτυξη θα φέρει επενδύσεις, δουλειές και εισόδημα στον τόπο μας. Από εδώ πρέπει να ξεκινήσουμε για να είμαστε στη συνέχεια περισσότερο αποτελεσματικοί και στην διαχείριση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας, στα έργα υποδομών για την μεγιστοποίηση της παροχής υπηρεσιών προς τους δημότες και τέλος στην αισθητική αναβάθμιση του Δήμου.

Στον στόχο αυτό, είναι προσανατολισμένο το πρόγραμμά μας. Βάζει τον πήχη των στόχων μας αλλά και των προσδοκιών της κοινωνίας του δήμου, ψηλότερα.
Και μας ενώνει όλους σε μια δημιουργική προσπάθεια γιατί, απλά, αξίζουμε καλύτερα και περισσότερα.

Στόχος μας δεν είναι τα αυτονόητα, γιατί αυτά θα υλοποιηθούν αμέσως μετά την αλλαγή ηγεσίας στο δήμο Κορινθίων μετά τις εκλογές του Μαΐου σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Το όραμα και οι στόχοι μας είναι πολύ πιο ψηλά, «να κάνουμε το δήμο Κορινθίων ένα δήμο σύγχρονο και αποτελεσματικό, έναν δήμο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και να δρομολογήσουμε τα μεγάλα έργα που θα φέρουν επενδύσεις, οικονομική ανάπτυξη, εισόδημα και θέσεις εργασίας στην περιοχή».
Οι υποψήφιοι μας, που με την ψήφο σας θα κληθούν να υλοποιήσουν το πρόγραμμά μας, είναι επαγγελματίες που θέλησαν να ασχοληθούν με τα ζητήματα του Δήμου μας και την επίλυσή τους και όχι «επαγγελματίες» της πολιτικής» θα καταλήξει ο Βασίλης Νανόπουλος, ο υποψήφιος που με σαφήνεια και συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται στους δημότες και ορίζει τον τρόπο που η Αλλαγή την οποίαν πρεσβεύει μπορεί να γίνει πράξη!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα