ΑργολίδαΕγκαινιάστηκαν οι ξενώνες στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Εγκαινιάστηκαν οι ξενώνες στο ΚΕΜΧ Ναυπλίου

Τελετή εγκαινίων των ξενώνων που κατασκευάστηκαν στο Στρατόπεδο του ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου.  Την τελετή των εγκαινίων τέλεσε ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Μητροπόλεως Αργολίδας π. Πέτρος Αθανασόπουλος και παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Στρατηγός Διοικητής Ανωτάτης Στρατιωτικής Διοίκησης Υποστήριξης Στρατού (ΑΣΔΥΣ) Βασίλειος Παπαδόπουλος, ο Δωρητής Χρήστος Μανέας, ο Διοικητής του ΚΕΜΧ Συνταγματάρχης Γεώργιος Γερανιός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, και αξιωματικοί της αστυνομίας, του Λιμενικού και της Πυροσβεστικής.

Οι ξενώνες θα εξυπηρετούν αφενός τα στελέχη που υπηρετούν στην περιοχή, και αφετέρου θα μπορούν να διατεθούν για ολιγοήμερη παραμονή στελεχών με τις οικογένειές τους. Τα πρώτα διαμερίσματα θα λειτουργήσουν ως ξενώνες και η ζήτηση τους είναι αυξημένη. Τα κτίρια που υπάρχουν μέσα στη μονάδα και διαμορφώθηκαν σε διαμερίσματα είναι 6 των 75 τετραγωνικών μέτρων ικανά να φιλοξενήσουν μια τυπική οικογένεια και άλλα 4 διαμερίσματα των 50 τετραγωνικών μέτρων ικανά να φιλοξενήσουν ζευγάρια ή μικρότερη οικογένεια.

Σε επόμενη φάση προγραμματίζεται η διαμόρφωση άλλων 4 διαμερισμάτων, ενώ στο πρόγραμμα είναι άλλα 4 μικρότερα των 21 τετραγωνικών μέτρων. Ακολούθησε ξενάγηση των επισήμων στους ξενώνες, ενώ σύντομα θα αρχίσει και η διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων ώστε να εξυπηρετούν ξενώνες (γκαζόν, πράσινο κλπ). Πρόκειται ουσιαστικά για ένα «πείραμα» του ΓΕΣ για να εξασφαλιστούν ξενώνες δια διαμονή μικρής διάρκειας και όχι ανάλογης των ΚΑΑΥ για στελέχη που ενδέχεται να θέλουν να επισκεφθούν την περιοχή. Το ΓΕΣ αξιοποιεί έτσι τα υπάρχοντα κτίρια για να προσφέρει μια διέξοδο στα στελέχη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα