ΑργολίδαΕυχές και κατευθύνσεις στην Νέα Χρονιά από τον Δημήτρη Κωστούρο

Ευχές και κατευθύνσεις στην Νέα Χρονιά από τον Δημήτρη Κωστούρο

Μέσα σε χαρούμενο και αισιόδοξο κλίμα, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολήτου Άργολίδας κ.κ. Νεκτάριου και του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γιώργου Μαυρωτά, ο Δήμος Ναυπλιέων έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος βράβευσε με τιμητική πλακέτα τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και εξήρε τις διακρίσεις του ως αθλητή του Πόλο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων επεσήμανε παράλληλα το σημαντικό έργο των αιρετών στην ολοκλήρωση του οράματος της δημοτικής αρχής και κάλεσε τους εργαζόμενους να συμβάλουν προς την κατεύθυνση της στρατηγικής ανάπτυξης του Δήμου.

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κωστούρος επεσήμανε:

«Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Ναυπλιέων πέρα από την αισιοδοξία, την ελπίδα, και τις ευχές για την χρονιά που έρχεται αποτελεί και ένα καινούργιο ξεκίνημα για όλους μας. Φίλοι, συνεργάτες, συνάδελφοι και συνοδοιπόροι γιόρτασαν παρουσία εκκλησίας και αρχών το ξεκίνημα της νέας εποχής και δεκαετίας για το δήμο μας. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ιδιοκτησία και τη διεύθυνση του ξενοδοχείου Αμαλία για την χορηγία όλης της εκδήλωσης για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης στους επιχειρηματίες οι οποίοι δώρισαν τα «έπαθλα» των νικητών της κλήρωσης.
Καλή χρονιά σε όλους».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα