Τρίτη, 28 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣΔΕ-Κρανιδίου: Σε κλίμα συναίνεσης και συγκίνησης έγινε η κοπή της πίτας

ΣΔΕ-Κρανιδίου: Σε κλίμα συναίνεσης και συγκίνησης έγινε η κοπή της πίτας

Με την παρουσία του δημάρχου Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλου, και στενών του συνεργατών, του διευθυντή του θεσμού των ΣΔΕ Αργολίδας κ. Χρήστου Πολυχρονόπουλου, του δημοτικού Συμβούλου και Καθηγητή κ. Τάσου Λάμπρου, πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ΕΠΑΛ Κρανιδίου η καθιερωμένη κοπή πίτας.

Περισσότεροι από τριάντα μαθητές όλων των ηλικιών δέχτηκαν ευχές από τους παρευρισκόμενους αιρετούς και τους καθηγητές που υπηρετούν με ζήλο το Σχολείο Δεύτερης επί σειρά πολλών ετών.
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επισήμανε την αναγκαιότητα του θεσμού αφού δημιουργεί ένα πνευματικό ανάχωμα στα κακά της πολυδιάστατης και παρατεταμένης ύφεσης, ευχαρίστησε τον Τάσο Λάμπρου για την σημαντική συμβολή του στην καθιέρωση και την διασφάλιση της λειτουργίας του ΣΔΕ Κρανιδίου, ενώ τιμητικά αφιέρωσε στο επικεφαλής της ΠΡΟΣΥΕΡ το κομμάτι που συμβολικά έκοψε από την βασιλόπιτα.

Ο κ. Γεωργόπουλος απευθυνόμενος και στον κ. Πολυχρονόπουλο διευκρίνισε πως ο δήμος Ερμιονίδας θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες του ΣΔΕ προκειμένου οι μαθητές να συνεχίσουν απρόσκοπτα να απολαμβάνουν τα οφέλη μιας δεύτερης ευκαιρίας στη μάθηση.
Στην ανωτέρω εκδήλωση παρέστη (και την οποία ευλόγησε) ο πατήρ – Ιερόθεος Λουμουσιώτης.

Τάσος Λάμπρου: «160 ενήλικοι μαθητές πήραν πτυχίο»

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα