Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΣυγκεντρώνουν χρήματα για ασθενοφόρο

Συγκεντρώνουν χρήματα για ασθενοφόρο

Την κοινωνική τους αλληλεγγύη καλούνται να αποδείξουν εμπράκτως οι φίλοι και οι απανταχού κάτοικοι του δήμου Ερμιονίδας. Τα διαθέσιμα. ασθενοφόρα που εξυπηρετούν το Κέντρο Υγείας, ενδεχομένως να μην μπορούν να ανταποκριθούν στις αυξημένες ανάγκες για διακομιδή, δεδομένου οτι είναι αρκετά καταπονημένα από μηχανολογικής πλευράς.

Για τους ανωτέρω λόγους, διενεργείται μια σοβαρή προσπάθεια, ώστε να συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσό που θα εξασφαλίσει την αγορά ακόμη ενός μεταχειρισμένου ασθενοφόρου οχήματος σε άριστη κατάσταση, το οποίο θα συμβάλει στην αναβάθμιση της λειτουργίας των δομών υγείας στην περιοχή. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση του Κέντρου Υγείας Κρανιδίου:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

Φίλοι και φίλες του ΚΥ Κρανιδίου,

όπως θα γνωρίζετε οι περισσότεροι, το κέντρο υγείας διαθέτει δύο ασθενοφόρα που προέρχονται από δωρεές, το ένα από τον αείμνηστο Κ. ΔΗΜΟΤΣΗ Η’ ΕΛΛΗΝΑ και το δεύτερο από τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου, τα οποία συγκαταλέγονται στην δύναμη του κέντρου υγείας απο το 2007.
Στα 13 έτη “προϋπηρεσίας” έχουν διανύσει πάνω από 400.000χλμ με αποτέλεσμα την φθορά τους, σε σημείο που καταντάει ασύμφορο το κόστος συντήρησης κι επιπλέον η παλαιότητα τους καθιστά δυσεύρετα τα ανταλλακτικά τους…
Η χιλιομετρική απόσταση από το πλησιέστερο εφημερεύον νοσοκομείο και οι χρόνοι που απαιτούνται για να ολοκληρωθεί μια διακομιδή επιβάλλουν την διάθεση και δεύτερου ασθενοφόρου. Τους τελευταίους μήνες, παρά την στήριξη που έχουμε απο τον ΣΦΙΠ, βρισκόμαστε για αρκετό διάστημα με ένα μόνο ασθενοφόρο, αφού ένα εκ των δύο θα βρίσκεται για επισκευή…
Στην προσπάθεια ενδυνάμωσης του κέντρου υγείας και δεδομένων των συγκυριών απευθύνουμε κάλεσμα σε όποιον δύναται, να γίνει αρωγός στην προσπάθεια απόκτησης ενός καινούριου ασθενοφόρου.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων,
ο Δ/ντης ΚΥ Κρανιδίου
Ι. Μουστάκας

Ενίσχυση για το Κέντρο Υγείας Κρανιδίου εδώ

ΣΦΙΠ – Επισκεύασαν το ασθενοφόρο που δώρισαν

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα