Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΓ. Γεωργόπουλος: Θετική στον κορωνοϊό γυναίκα στο Γαλαξία - Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ...

Γ. Γεωργόπουλος: Θετική στον κορωνοϊό γυναίκα στο Γαλαξία – Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθ οδόν

Μια γυναίκα ασυμπτωματική θετική στον κορωνοϊό στο ξενοδοχείο “Γαλαξία” μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ναυπλίου όπου και εξετάστηκε και αφού δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της, επέστρεψε στο ξενοδοχείο. Μεγάλο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ είναι καθ οδόν για το ξενοδοχείο Γαλαξίας έπειτα από επικοινωνία και παρέμβαση του Δημάρχου Ερμιονίδας, Γιάννη Γεωργόπουλου. Διαβάστε την ακόλουθη ανακοίνωση του Δημάρχου:

Αγαπητοί συμπολίτες, υπάρχουν νεώτερες εξελίξεις για το θέμα της εξάπλωσης του κορωνοϊού στην περιοχή μας και, όπως έχω υποχρέωση και σας έχω διαβεβαιώσει, σας ενημερώνω. Χθες, ανήμερα του Πάσχα, γυναίκα μετανάστρια από το Γαλαξία διακομίστηκε στο Γ. Ν. ΝΑΥΠΛΙΟΥ, μέσω Κ. Υ. Κρανιδίου τις πρωινές ώρες. Δεν κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία της για το λόγο για τον οποίο είχε διακομιστεί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο.

Το δείγμα όμως που πήραν στο νοσοκομείο βρέθηκε, αργά τη νύχτα, θετικό. Δηλαδή η γυναίκα αυτή είναι ” θετική ασυμπτωματική” στον κορωνοϊό. Μετά από αναφορά του γεγονότος στον ΕΟΔΥ, τόσο από τους γιατρούς του νοσοκομείου Ναυπλίου και του ΚΥ Κρανιδίου, όσο και τη δική μου επικοινωνία και παρέμβαση, μεγάλο κλιμάκιο είναι καθ οδόν για το ξενοδοχείο Γαλαξίας.

Ξυπνήστε επιτέλους κύριε Νίκα

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα