ΑργολίδαΕκτεταμένες απολυμάνσεις στην Ερμιονίδα από αύριο

Εκτεταμένες απολυμάνσεις στην Ερμιονίδα από αύριο

Εφαρμόζοντας τα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοϊού και συνεχίζοντας τον αγώνα για την στήριξη της υγείας των κατοίκων του Δήμου μας, αύριο, Πέμπτη 9 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί η απολύμανση στο χώρο όπου διαμένουν οι Ρομά, η οποία χρηματοδοτείται από οικονομικό πακέτο της κυβέρνησης προς τους Δήμους με συγκεκριμένο σκοπό.

Επίσης, θα πραγματοποιηθεί δεύτερη φάση απολυμάνσεων, έπειτα από χορηγία της οικογένειας Γεωργίου και Λίτας Λιβανού. 

Η δεύτερη φάση απολυμάνσεων έχει ως εξής :

Την Πέμπτη 09.04.2020

Ώρα 13.00 Κέντρο Υγείας Κρανιδίου. Εσωτερικοί χώροι, περιβάλλων χώρος και οχήματα.

Ώρα 14.00 Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρανιδίου. Εσωτερικοί χώροι, περιβάλλων χώρος και οχήματα.

Ώρα 15.00 Αστυνομικό Τμήμα Ερμιονίδας. Εσωτερικοί χώροι, περιβάλλων χώρος και οχήματα.

Ώρες 16.00 και 17.00 αντίστοιχα. Λιμενικά Τμήματα Πορτοχελίου και Ερμιόνης. Εσωτερικοί χώροι, περιβάλλων χώρος και οχήματα.

Την Παρασκευή 10.04.2020 απόγευμα θα πραγματοποιηθούν απολυμάνσεις σε όλα τα Δημοτικά κτίρια, στα Κοινοτικά Καταστήματα και στις αποθήκες, καθώς και σε όλα τα οχήματα του Δήμου.

Εκτεταμένη απολύμανση σε εξωτερικούς χώρους, λιμάνια, πλατείες, κεντρικούς δρόμους, εξωτερικούς χώρους εκκλησιών, θα λάβει χώρα την Πέμπτη βράδυ σε Πορτοχέλι, Κρανίδι, Κοιλάδα, και την Παρασκευή βράδυ σε Ράδο, Φούρνους, Δίδυμα, Λουκαΐτι, Ηλιόκαστρο, Θερμησία και Ερμιόνη.

Η οικογένεια Γεωργίου και Λίτας Λιβανού, με την ανιδιοτελή και καθοριστική επί σειρά ετών προσφορά της, αποδεικνύει εμπράκτως την αγάπη και την εκτίμησή της στον τόπο μας. Ως Δημοτική Αρχή, τους απευθύνουμε ένα δημόσιο ευχαριστώ τόσο για όσα έχουν προσφέρει στην επαρχία μας διαχρονικά, όσο και για την συγκεκριμένη τους πρωτοβουλία, η οποία την δεδομένη χρονική περίοδο είναι άκρως απαραίτητη και επιβεβλημένη λόγω της συγκυρίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα