ΆρθραΠρομήθεια ασθενοφόρων - Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ περιφρονεί την Αργολίδα

Προμήθεια ασθενοφόρων – Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ περιφρονεί την Αργολίδα

Του Κώστα Πρώιμου

Είκοσι καινούρια – υπερσύγχρονα ασθενοφόρα θα προμηθευτεί οσονούπω η 6η ΥΠΕ, κατόπιν σχετική απόφασης η οποία αναρτήθηκε προ ολίγων ημερών στην Διαύγεια.

Η “Ενημέρωση της Περ. Πελοποννήσου”, επιχείρησε επανειλημμένως να επικοινωνήσει με τον διοικητή του ανωτέρω θεσμού κ. Γιάννη Καρβέλη, προκειμένου να πληροφορήσουμε τους αναγνώστες μας αν ορισμένα από τα επίμαχα οχήματα θα καλύψουν και τα νευραλγικής φύσεως και θέσεως Κέντρα Υγείας Κρανιδίου και Λυγουριού, όταν αυτά τεθούν στη διάθεση των νοσοκομειακών μονάδων.

Ωστόσο, ο κ. Καρβέλης μέσω της εκτελούσας χρέη Γραμματέως του σήμερα, κι ενώ τον αναζητούμε από προχθές, μας διεμήνυσε πως δεν διαθέτει τον αναγκαίο χρόνο, για να ενημερώσει μέσω του Τύπου με ποια κριτήρια και που, αναμένεται ότι θα διατεθούν τα ασθενοφόρα. Προφανώς ξεχνά ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει εμπλακεί εν μέσω πανδημίας σε περίεργες αναθέσεις ιατρικού εξοπλισμού, ότι η συγκεκριμένη δαπάνη που σαφώς θα συμβάλει τα μέγιστα στην αναβάθμιση των παροχών υγείας στην Περιφέρεια, θα βαρύνει αποκλειστικά τους Έλληνες φορολογούμενους πολίτες…

Οπότε, θα αποτελούσε -αν μη τι άλλο- μια ένδειξη σωφροσύνης να συνειδητοποιήσει εγκαίρως ο κ. Διοικητής ως δημόσιος λειτουργός ότι  είναι (εκ των ων ουκ άνευ) υποχρεωμένος ανά πάσα ώρα και στιγμή να λογοδοτεί απέναντί τους,  διότι οι απανταχού φορολογούμενοι αυταπόδεικτα είναι και οι πραγματικοί του εργοδότες.

Εν τέλει, είναι οι αυτοί έχοντες ΑΦΜ που με θυσίες και κόπο μέσω των υπερφορολογήσεων φροντίζουν και για το μηνιάτικο του…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα