Τετάρτη, 22 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΧορηγία του Επιμελητηρίου Αργολίδας προς ιατρικές δομές

Χορηγία του Επιμελητηρίου Αργολίδας προς ιατρικές δομές

Τo Επιμελητήριο Αργολίδας σε ένδειξη αλληλεγγύης  και αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη παροχής οικονομικής βοήθειας μέσα σ’  αυτή τη  δύσκολη  συγκυρία, αποφάσισε με ομόφωνη εισήγηση της Διοικητικής Επιτροπής, να προσφέρει μεγάλο μέρος  των  εσόδων που θα εισπραχθούν από τα voucher τηλεκατάρτισης / επιδότησης των επιστημόνων – ελεύθερων επαγγελματιών (δικηγόρων, συμβολαιογράφων, οικονομολόγων, λογιστών, μηχανικών, αρχιτεκτόνων, γιατρών, εκπαιδευτικών, ερευνητών) που θα   υλοποιηθούν μέσω του  Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Επιμελητηρίου,  για την αγορά και δωρεά υγειονομικού υλικού στις Ιατρικές δομές της Αργολίδας.  

Με αυτό τον τρόπο  οι επιστήμονες – ελεύθεροι επαγγελματίες θα βοηθηθούν με το προβλεπόμενο ποσό των 600 ευρώ στα πλαίσια των εκτάκτων μέτρων για τον κορωνοϊό και ταυτόχρονα θα ενισχυθεί μέσω των εσόδων του Επιμελητηρίου ο δύσκολος αγώνας  των νοσοκομειακών  γιατρών και νοσηλευτών της Αργολίδας. 

Η παραπάνω χορηγία προσβλέπει στην οικονομική ενίσχυση όλων εκείνων των ανθρώπων, που από την αρχή της μάχης για την αντιμετώπιση του Covid 19 και της πανδημίας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή  με  κίνδυνο την ίδια τους τη ζωή.  

Το Επιμελητήριο Αργολίδας δίνοντας δυναμικό παράδειγμα ξεκινά μια εκστρατεία αλληλεγγύης και στο πλαίσιο αυτό καλούμε το σύνολο του επιστημονικού δυναμικού του νομού μας να σταθεί δίπλα μας και να  στηρίξει αυτή την πρωτοβουλία. 

Είναι καθήκον και χρέος όλων μας να συμμετέχουμε και να βοηθήσουμε, ώστε να συγκεντρωθεί το μέγιστο δυνατό ποσό για την ενίσχυση του αγώνα που δίνει το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νομού μας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα