ΑργολίδαΆνοιξε η πλατφόρμα για το σήμα «Health First»

Άνοιξε η πλατφόρμα για το σήμα «Health First»

Το Επιμελητήριο Αργολίδας από  την πρώτη μέρα  που  ανακοινώθηκαν τα  υγειονομικά  πρωτόκολλα υπέβαλλε  προς  έγκριση στο  ΥπουργείοΤουρισμού  ως  όφειλε  το εκπαιδευτικό  υλικό με  το  οποίο θα κατάρτιζε  δωρεάν  τα  μέλη  του αλλά έως σήμερα δεν  έλαβε  καμία απάντηση.     

Αντιθέτως  όπως μας ενημέρωσαν από την Παρασκευή 12 Ιουνίου, τέθηκε σε εφαρμογή η πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού (www.mintour.gov.gr), για την απόκτηση Σήματος Πιστοποίησης «Health First» το οποίο είναι υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις τουριστικών καταλυμάτων που θα λειτουργήσουν κατά το έτος 2020.

Το σήμα «Health First» θα αναρτάται σε εμφανές σημείο του κοινόχρηστου χώρου υποδοχής του καταλύματος και θα αποδεικνύει ότι η επιχείρηση τηρεί τα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου.

Σας γνωρίζουμε ότι για τα μη κύρια ξενοδοχειακά καταλύματα, το σήμα χορηγείται από το υπουργείο Τουρισμού μετά από αίτηση της επιχείρησης, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του (http://www.healthfirsttourism.gr/) .

Την πλατφόρμα μπορείτε να την βρείτε και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Τουρισμού: http://www.mintour.gov.gr/ δεξιά της σελίδα. Παραμένουμε στη  διάθεση σας  εν  αναμονή και  των τελευταίων εξελίξεων.

Φώτης Δαμούλος – πρόεδρος του Επιμελητήριου Αργολίδας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα