Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, 2022
ΑργολίδαΤο Επιμελητήριο Αργολίδας προέβη σε δωρεά υγειονομικού υλικού στην ΚΟΜΥ Αργολίδας

Το Επιμελητήριο Αργολίδας προέβη σε δωρεά υγειονομικού υλικού στην ΚΟΜΥ Αργολίδας

Σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος και ο κ. Δημήτριος Μαγκλάρας Υπεύθυνος Γ.Ε.ΜΗ και εξυπηρέτησης επιχειρήσεων, παρέδωσαν υγειονομικό υλικό για την κάλυψη των αυξημένων  αναγκών  του  υγειονομικού  προσωπικού της  ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Η δωρεά αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων και ενεργειών του Επιμελητηρίου Αργολίδας, με σκοπό την στήριξη των  δομών υγείας του νομού και  την  υποστήριξη  του μετώπου κατά  της εξάπλωσης της πανδημίας του Covid -19.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος δήλωσε ότι: «το Επιμελητήριο Αργολίδας στέκεται δίπλα στις άοκνες προσπάθειες του προσωπικού της ΚΟΜΥ Αργολίδας που επιτελούν καθημερινά τεράστιο έργο για την ανίχνευση  κρουσμάτων της  πανδημίας, πραγματοποιώντας  σαρωτικούς ελέγχους σε κάθε γωνιά του νομού μας με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα.

Η δωρεά αυτή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης και υποστήριξης της αξιέπαινης  προσπάθειας που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση του COVID-19 ».

Το χορηγούμενο υγειονομικό υλικό για την ΚΟΜΥ Αργολίδας παρέλαβε η κα. Νέλλα Αικατερίνη Πνευμονολόγος Επιμελήτρια Α΄ Πνευμονολογικής κλινικής Νοσοκομείου Ναυπλίου και Επόπτρια Κινητών Μονάδων ΚΟΜΥ Αργολίδας.

Το Επιμελητήριο Αργολίδας στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε προσπάθεια στον αγώνα απέναντι στην πανδημία, με συνεχείς και ουσιαστικές  δράσεις για τη στήριξη του επιχειρηματικού κόσμου και του κοινωνικού συνόλου.

Ο Πρόεδρος

Φώτιος Δαμούλος

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα