ΑθλητισμόςΤο Choy Lee Fut στο 21ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου

Το Choy Lee Fut στο 21ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου

Έπειτα από δυο χρόνια πανδημίας και αρκετών περιορισμών, ξανά ήρθε η στιγμή για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας, να κυνηγήσουν αυτό που αγαπούν.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο και την Κυριακή 30/31 Οκτωβρίου, το 21ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Γουσου Κουνγκ Φου, στο κλειστό γήπεδο Νέου Ικονίου στο Πέραμα Αττικής. Αθλητές και αθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδος ξανασυναντήθηκαν στα αγωνιστικά ταταμι σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Συγκεκριμένα, οι σύλλογοι, Ναυπλίου και Άργους συμμετείχαν με 25 αθλητές και αθλήτριες, σε 52 κατηγορίες.

Ο απολογισμός των μεταλλίων είναι 24 χρυσά, 19 αργυρά και 9 χάλκινα.

Η μεγάλη επιτυχία και επιστροφή των παιδιών μας στον αγωνιστικό τομέα, έπειτα από το δύσκολο διάστημα που προηγήθηκε, υπόσχεται ένα ακόμα πιο λαμπρό και προπονητικά δυνατό μέλλον.

Ιδιαίτερη μνεία θα κάνουμε στις αθλήτριες, Λιόντου Ιωάννα, Μπρούσαλη Ελίνα, Μπεκιάρη Μαργιάννα και στον αθλητή Σκανδάλη Αργύρη, που με τις νίκες τους  εξασφάλισαν την μοριοδότησή τους για τα ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

Κλείνοντας υπενθυμίζουμε ότι το άθλημα του Γουσού-Κουνγκ φού είναι αναγνωρισμένο από την ελληνική πολιτεία, και οι αθλητές δικαιούνται τα προνομία που πηγάζουν από τον αθλητικό νόμο. Οι σύλλογοί μας αναγνωρισμένοι και έχοντας εγγραφεί το νεοσύστατο μητρώο της γενικής γραμματείας αθλητισμού πληρούν όλες τις προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα