Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου, 2023
ΑργολίδαΕρμιονίδα: Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στο Πόρτο Χέλι

Ερμιονίδα: Συνεχίζονται τα έργα ανάπλασης στο Πόρτο Χέλι

Νέα έργα ανάπλασης ξεκίνησαν, την 9η Ιανουαρίου 2023, στην Κοινότητα Πορτοχελίου του Δήμου Ερμιονίδας, προϋπολογισμού 147.450,07 € με Φ.Π.Α. (συνεχιζόμενο από το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας, χρηματοδοτούμενο από ΣΑΤΑ 2021).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τεχνική περιγραφή του έργου προβλέπεται η κατασκευή νέων πεζοδρομίων σε επέκταση των ήδη υπαρχόντων με εργασίες διαμόρφωσης και υπερύψωσης τους. Θα διαμορφωθούν επίσης, ράμπες και ζώνες διέλευσης ΑΜΕΑ για την εύκολη πρόσβαση όλων των πολιτών.

Προβλέπονται ακόμη, εργασίες για τη  διάστρωση κυβόλιθων στο οδόστρωμα της παραλιακής δημοτικής οδού, επιφάνειας 1,250 τ.μ., στην οποία θα έχει προηγηθεί η απόξεση του ασφαλτικού τάπητα για τη σύνδεση του με τον  ήδη υπάρχοντα πεζόδρομο.

Πλέον, ένας από τους πιο τουριστικούς προορισμούς του Δήμου Ερμιονίδας με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο, αλλάζει όψη και αποκτά πιο αναβαθμισμένη εικόνα, ενώ συγχρόνως γίνεται περισσότερο προσβάσιμος για όλους τους πολίτες.

Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε τις παρεμβάσεις με έργα πνοής και στην Κοινότητα Πορτοχελίου, αναβαθμίζοντας λειτουργικά και αισθητικά την εικόνα της σε διάφορα σημεία. Βελτιώνουμε τις υποδομές, συμβάλλοντας στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, διευκολύνοντας την καθημερινότητα των πολιτών και των χιλιάδων επισκεπτών του Τόπου μας αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμου Ερμιονίδας.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα