Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΜαθητές του ΕΠΑ.Λ. Άργους με τον Γιάννη Μανιάτη για θέματα ενέργειας και...

Μαθητές του ΕΠΑ.Λ. Άργους με τον Γιάννη Μανιάτη για θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος

Ομάδα μαθητών του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους στο πλαίσιο του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» είχε τη χαρά και την τιμή να ενημερωθεί για θέματα ενέργειας και περιβάλλοντος από τον κύριο Γιάννη Μανιάτη την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023.

Ο κύριος Μανιάτης έχει διατελέσει Υπουργός και Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής, είναι Αναπληρωτής Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά και Επισκέπτης Καθηγητής στο Ινστιτούτο Οικονομικής Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου της Βόννης. Μας μίλησε με σαφήνεια για την ενεργειακή κρίση, την πράσινη ενέργεια, την κλιματική αλλαγή καθώς και τις προκλήσεις σε ενεργειακό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Απάντησε σε ερωτήσεις των μαθητών και συζήτησε τρόπους αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και διασφάλισης της ενεργειακής αυτονομίας της Ελλάδας στο μέλλον.

Η ενημέρωση πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας webex με συμμετοχή των μαθητών της ομάδας των Junior Πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου του Π.ΕΠΑ.Λ. και μαθητών από όλα τα τμήματα της Α’, Β’ και Γ’ τάξης του σχολείου μας. Την διοργάνωση της εκδήλωσης επιμελήθηκαν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα εκπαιδευτικοί του Π.ΕΠΑ.Λ. Άργους κα. Μορώνη Αιμιλία, κα. Ζιάκου Μαρία, κ.Γλεντζές Ιωάννης και κ. Μπλάτσος Κωνσταντίνος.

Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Πρότυπου ΕΠΑ.Λ. Άργους κ. Νίκο Τσιπιανίτη που στηρίζει τις πρωτοβουλίες των μαθητών στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος «Σχολεία Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». Επιπλέον, ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον κύριο Γιάννη Μανιάτη που τόσο πρόθυμα ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του σχολείου για την πραγματοποίηση της ενημερωτικής αυτής εκδήλωσης- συζήτησης.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα