Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023
ΑργολίδαΜελέτη για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υποδομών του δικτύου ύδρευσης Τολού

Μελέτη για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των υποδομών του δικτύου ύδρευσης Τολού

«ΜΕΛΕΤΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Δ. ΤΟΛΟΥ», ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 279.847,44€ ΜΕΣΩ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ»

Η Δ.Ε.Υ.Α Ναυπλιέων, με βάση τον σχεδιασμό της και έχοντας ως θεμελιώδη αρχή της λειτουργίας της τον σεβασμό και την εξυπηρέτηση των δημοτών σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο, υποβάλλει Πρόταση χρηματοδότησης πράξης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ – ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Δ.Δ. ΤΟΛΟΥ», προϋπολογισμού 279.847,44€, αξιοποιώντας την Πρόσκληση «ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΨΥΔΡΙΑΣ» του ΤΠΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ.

Η Μελέτη θα περιλαμβάνει την αντικατάσταση του Εσωτερικού Δικτύου Ύδρευσης της Τ.Κ. Τολού της Δ.Ε. Ασίνης, συμπεριλαμβανομένης της κατασκευής νέας δεξαμενής και του αγωγού τροφοδοσίας της, του αντλιοστασίου προσαγωγής ύδατος, καθώς και των απαραίτητων ενεργειών για την ζωνοποίηση του νέου δικτύου. Επιπρόσθετα περιλαμβάνονται το σύνολο των συνοδευτικών μελετών ήτοι τοπογραφικές, περιβαλλοντικές, γεωτεχνικές και στατικές μελέτες για την άρτια ολοκλήρωση του έργου.

Η σκοπιμότητα της μελέτης είναι η αναβάθμιση και ο εκσυγχρονισμός των υποδομών του δικτύου ύδρευσης της Τ.Κ. Τολού, δεδομένου ότι αφενός το υφιστάμενο δίκτυο είναι απαρχαιωμένο και αφετέρου λόγω της διαρκούς οικιστικής του ανάπτυξης (πολλές παραθεριστικές κατοικίες και συρροή πλήθους τουριστών). Η ενίσχυση των υδραυλικών υποδομών της Δ.Ε.Υ.Α.Ν. ιδίως στους ευαίσθητους τομείς της ύδρευσης αφορούν έργα άμεσης προτεραιότητας.

Η ΔΕΥΑΝ έχει την φιλοδοξία και τη βούληση να επιτύχει ριζικές λύσεις για επαρκές και ποιοτικό νερό ύδρευσης, στο σύνολο του Δήμου μας αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε την “Ενημέρωση Πελοποννήσου” στο GOOGLE NEWS

– Στη σελίδα του Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα