ΆρθραΕντός, εκτός και επί τα αυτά

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Δέσποινα Δημότση

► Παλαιότερα ξέραμε ότι οι εκδηλώσεις, συνήθως, του Δήμου μας είναι δωρεάν. Κάποιες δε των περιπτώσεων, είχαν ένα μικρό αντίτιμο καθώς δεν επαρκούσαν τα χρήματα να καλυφθούν αυτές οι εκδηλώσεις

► Τώρα όμως αρκετές φορές βλέπουμε εκδηλώσεις που τις καλύπτουν ταυτόχρονα Δήμος, Περιφέρεια, Νομικό Πρόσωπο του Δήμου και Κοινότητα να έχουν ΚΑΙ εισιτήριο και μάλιστα ακριβό. Μα αν θέλει μια οικογένεια 60 ευρώ (παράδειγμα) για μια συναυλία με πλαστικές (επί το πλείστον) καρέκλες στην αλάνα του χωριού ε τότε καλύτερα να πάει κάπου αλλού ρε παιδιά.

► Υπάρχει και η φράση “Να στηρίξουμε το Σύλλογο”. Βεβαίως, να στηρίξουμε το Σύλλογο απαντώ. Αλλά όταν μπαίνουν τόσοι φορείς σα χορηγοί προς τι η τόση ακρίβεια; Γιατί αργούν και τα τιμολόγια στη Διαύγεια αλλιώς θα είχαμε καλύτερη εικόνα.

ΥΓ: ΑΚΟΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ.

ΥΓ2: ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥ ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΗΣ ΔΙΑΥΓΕΙΑΣ… ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΕΥΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΚΟΙΝΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα