ΑργολίδαΓ. Γαβρήλος: Χωρίς δρομολόγια ΚΤΕΛ τα Δίδυμα Αργολίδας

Γ. Γαβρήλος: Χωρίς δρομολόγια ΚΤΕΛ τα Δίδυμα Αργολίδας

Μετά από αίτημα του Δήμου Ερμιονίδας, ο βουλευτής Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ κατέθεσε προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Αναφορά, διαμαρτυρόμενος για την διακοπή των δρομολογίων του ΚΤΕΛ στα Δίδυμα.

Όπως σημείωσε ο Γιώργος Γαβρήλος η εξέλιξη αυτή και μάλιστα σε μια περίοδο υψηλών θερμοκρασιών, με έντονη τουριστική κίνηση, αποτελεί μια αρνητική συνέπεια για την καθημερινότητα των κατοίκων της περιοχής, ενώ η έλλειψη δημόσιας συγκοινωνιακής σύνδεσης επιφορτίζει με επιπλέον κόστος τα τοπικά νοικοκυριά. Το Υπουργείο σημείωσε, οφείλει να μεριμνήσει για την άρση της συγκοινωνιακής απομόνωσης της περιοχής και παράλληλα να επισπεύσει την διαδικασία νέου διαγωνισμού δρομολογίων.   

Τέλος, εκτός από την παρέμβαση σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, ο βουλευτής Αργολίδας επικοινώνησε άμεσα τόσο με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, κ. Μαντζούνη όσο και με τον Πρόεδρο ΚΤΕΛ Αργολίδας, κ. Μαρούση ζητώντας να λάβουν από την πλευρά τους, ως κατά κύριο λόγο εμπλεκόμενοι φορείς, τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να επιλυθεί το ζήτημα του αποκλεισμού των Διδύμων από τις δημόσιες μεταφορές. 

Ακολουθήστε και διαβάστε τις ειδήσεις μας στο Google news
– Στη σελίδα μας στο Facebook
– Στην ομάδα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα