ΆρθραΗ κάθε ζωή είναι σημαντική

Η κάθε ζωή είναι σημαντική

Δέσποινα Δημότση
Γράφει η Δέσποινα Δημότση

Έχουν όλοι την ίδια άποψη; Δυστυχώς όχι διότι χωρίζονται – πολύ κακώς – οι άνθρωποι βάσει της κοινωνικής τους θέσης ή του χρήματος. Κοινώς όποιος έχει χρήμα επιβιώνει και κερδίζει. Αυτό το βλέπουμε παντού και ιδίως στη δικαιοσύνη. Έχει κάποιος καλό δικηγόρο; Βγαίνει. Πληρώνει χιλιάδες ευρώ εγγύηση; Την γλυτώνει στα μαλακά.

Μετά από το εισιτήριο και τον φόβο του ελεγκτή στα ΜΜΜ τώρα άλλο ένα τραγικό συμβάν με το πλοίο και τον Αντώνη. Δεν ήταν αυτός ο φτωχός βιοπαλαιστής κάποια διάσημη μοντέλα και ινφλουένσερ ή τηλεπερσόνα για να κάνουμε χώρο και να στρώσουμε κόκκινο χαλί να περάσει. Αυτοί είμαστε όλοι εμείς που δίνουμε προτεραιότητα και αξία σε όλα τα σκουπίδια, που δεν βοηθάμε όταν βλέπουμε κάποιον προβληματικό αλλά κατηγορούμε και κοροϊδεύουμε ξεχνώντας ότι δεν ξέρουμε ο καθένας μας τι κατάληξη θα έχει. Μηδένα προ του τέλους μακάριζε… κοινώς.

Θα αποδοθούν ευθύνες ή θα την βγάλουν καθαρή; Και το σημαντικότερο…

Αν δεν υπήρξαν τα βίντεο των επιβατών μια χαρά θα το κάλυπταν. Ναι, αυτοί που θεοποιείτε, μια κλίκα είναι θα έβρισκαν μια λύση. Ντροπή για όλα αυτά και κυρίως ντροπή για αυτούς που δεν υπολογίζουν την κάθε ζωή. Μόνη ελπίδα να ξυπνήσουμε και να επιστρέψουμε στις αξίες που μάθαμε από μικρά παιδιά.

Εμείς θα σώσουμε ότι έχει απομείνει και για τον αδικοχαμένο Αντώνη και για το μέλλον μας που από γκρι θα γίνει μαύρο αν δεν ξυπνήσουμε

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα