ΑργολίδαΧρήστος Ζέρβας: Η 1η Οκτώβρη αποτελεί ένα ορόσημο για το Ίδρυμα μας

Χρήστος Ζέρβας: Η 1η Οκτώβρη αποτελεί ένα ορόσημο για το Ίδρυμα μας

Η 1η Οκτώβρη είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων. Μία ημέρα προβληματισμού, αναγνώρισης και εκτίμησης της Τρίτης Ηλικίας για την πολύτιμη συνεισφορά της στην κοινωνία. Μία υπενθύμιση πως η Τρίτη Ηλικία είναι ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης φύσης με γνώσεις και εμπειρίες τις οποίες οφείλουμε να αγκαλιάσουμε με αξιοπρέπεια και σεβασμό.

Γνώσεις και εμπειρίες που εμπλουτίζουν τις νεότερες γενιές και τις βοηθούν να πορευτούν μέσα στις σύγχρονες προκλήσεις.

Γιορτάζοντας τη μέρα αναλογιζόμαστε πόσο σημαντική είναι η συμπεριληπτικότητα των ηλικιωμένων μας στην καθημερινότητα για την ψυχική και τη σωματική τους ευεξία.

Είναι συλλογική μας ευθύνη να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για τους ανθρώπους μας καθώς η ηλικία δεν πρέπει να αποτελεί εμπόδιο στην πρόσβαση σε ευκαιρίες.

Η 1η Οκτώβρη αποτελεί ένα ορόσημο για το Ίδρυμά μας μέσα από το οποίο εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη και την αγάπη μας στους ηλικιωμένους.

Έτσι κι εμείς τιμώντας τη συγκεκριμένη ημέρα και τη δική μας οικογένεια περιπλανηθήκαμε στα στενά της πόλης μας δημιουργώντας ακόμα μία όμορφη ανάμνηση.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους ιδιοκτήτες κ. Θάνο Γεωργόπουλο και Γιάννη Παπαγεωργίου του” Ναfplio city tour” που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας “Αφιλοκερδώς” και που χάρισαν στην οικογένεια μας μια υπέροχη βόλτα στην όμορφη πόλη μας!

Ευχαριστούμε από καρδιάς!

Ο Πρόεδρος

Αντιδήμαρχος

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΕΡΒΑΣ

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα