ΑρκαδίαΔημητσάνα: Ανοικτή συζήτηση για τον τουρισμό

Δημητσάνα: Ανοικτή συζήτηση για τον τουρισμό

Σύσκεψη εργασίας για τον τουρισμό θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, ώρα 17:00 στο Συνεδριακό Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας, με προσκεκλημένο τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού κ. Μύρωνα Φλουρή και τη συμμετοχή εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Τουριστικού Οργανισμού Πελοποννήσου, της Ένωσης Ξενοδοχείων Αρκαδίας και πολιτιστικών-αναπτυξιακών φορέων της περιοχής.

Στόχος της συνάντησης είναι η ανταλλαγή απόψεων και η κατάθεση προτάσεων με κεντρικό άξονα την χάραξη μιας ενιαίας στρατηγικής για την βιώσιμη τουριστική ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής

Υψίστης σημασίας κρίνεται η συμμετοχή όλων των επαγγελματιών και εκπροσώπων του τουρισμού και των αναπτυξιακών φορέων της περιοχής, διευρύνοντας κατ΄αυτό τον τρόπο τον κύκλο της ενεργούς συμμετοχής των συμπατριωτών μας στην αναπτυξιακή διαδικασία.

Από την πλευρά μας, είμαστε διατεθειμένοι να στηρίξουμε υλικά και ηθικά αυτή και κάθε άλλη πρωτοβουλία, προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τόπου μας .

Διασυνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Δημητσάνας

Τουριστικός Οργανισμός Πελοποννήσου

Ένωση Ξενοδοχείων Αρκαδίας

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα