ΆρθραΗ Στήλη του Κακού…

Η Στήλη του Κακού…

…Την γράφει ο Χείριστος

Κονουποτουρισμός για όλους!

► Μαθαίνουμε πως “ξεκόλλησε” το έργο της Μαρίνας του Ναυπλίου. Μπράβο, τώρα όλα τα προβλήματα του Δήμου θα λυθούν και τα χρέη θα διαγραφούν. (Αυτιά δεν έχουμε σκουλαρίκια γυρεύουμε).

► Τι και αν ψεκάζει όσο μπορεί η Ντίνα; Εκατομμύρια τα κουνούπια εφέτος. Οι λόγοι πολλοί. Ούτε με αντικουνουπικό ναπάλμ δεν σώζεται η κατάσταση. Πάντως, “σύννεφο” τα αεροβαμπιράκια και ταυτόχρονα δημοφιλής τουριστικός προορισμός δεν… Α! Τι θα λέγατε να απλώνατε μια τεράστια κουνουπιέρα γύρω από την πόλη; Δεν ειν’ κακή ιδέα… Γιατί όπως πληροφορούμαστε εκείνα τα περίφημα ντρόουνς του Μαλτέζου εστάλησαν με άνωθεν εντολές στην Ουκρανία.

► Και επειδή εδώ είμαστε εμείς, για να δίνουμε ιδέες. Μήπως για τους παραλιακούς προορισμούς της Πελοποννήσου το επιτελείο του κυρίου Πτωχού να αρχίσει να σκέφτεται και την ανάπτυξη του κουνουποτουρισμού; Με την τρέλα να αυξάνεται επικινδύνως κατά μέσο όρο παγκοσμίως εκτιμούμε ότι το κόλπο θα πιάσει. Σε σημείο που θα ανοίξουν και σχετικές επιχειρήσεις για να εκκινήσουν και τις συστηματικές καλλιέργειες με ό,τι πετάει και τσιμπάει. (Τσούζει αλλά μ΄αρέσει).

► Άρχισε και η Πελοπόννησος Εxpo στην Τριπολιτσά. Και αναδεικνύει με μεγαλοπρέπεια την Μέκκα της Περιφερειακής επιχειρηματικότητας. Μμμμ. Καλά, αφαιρέστε επιχορηγήσεις, επιδοτήσεις και διευκολύνσεις κυρίως ημετέρων και ελάτε να μας τα ξαναδιηγηθείτε όλα τόσο “ρόδινα και αναπτυξιακά”….

► Στο Άργος θα γελάσουμε πολύ. Με την “Μαλτεζιάδα”. Άρχισε ήδη η προπώληση εισιτηρίων…

► Κάποιοι αντιφρονούντες και ονειροπόλοι ονειρεύονται από την πλευρά του “Γέρου του Μοριά” δράσεις και ημέρες α λά 1993. Για να δούμε, αν και τα κόζα έχουν αλλάξει…

► Ο κακός χαμός στην πόλη της Τρίπολης. Λακκούβες παντού και για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων. Δεν ξεφεύγει τίποτα. Τρίβουν τα χέρια τους οι συνεργειάδες…

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα