ΆρθραΆγριο "πέσιμο" Μάκαρη σε Ανδριανό

Άγριο “πέσιμο” Μάκαρη σε Ανδριανό

Συνέντευξη στον Κώστα Πρώιμο
Του Κώστα Πρώιμου

Μάζωξη για την επίλυση όλων των “καυτών” ζητημάτων αλλά και των χρόνιων προβλημάτων που “αιχμαλωτίζουν” την Τουριστική ανάπτυξη, πραγματοποιήθηκε από τους δημοτικούς θεσμικούς φορείς του Δήμου Ναυπλιέων προ ολίγου.

Πράγματι, στην αίθουσα του Βουλευτικού με εισηγητή τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κώστα Καράπαυλο ενώπιον εκπροσώπων Συλλογικοτήτων και επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον Τουριστικό κλάδο επιχειρήθηκε μια επαναπροσέγγιση εν μέσω θεωριών προκειμένου να δημιουργηθεί εν τέλει ο επιθυμητός Στρατηγικός Σχεδιασμός.

Και μέχρι εδώ όλα καλά. Στην δευτερολογία του ο δημοτικός Σύμβουλος και επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή” Κώστας Μάκαρης επετέθη με σφοδρότητα στους πολιτικούς και δη στον Βουλευτή της Ν.Δ. Γιάννη Ανδριανό στον οποίο καταλόγισε μια εικοσαετία με ανύπαρκτο πολιτικό έργο στην περιοχή της Αργολίδας. Πως μπορούμε να μιλάμε για περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη ανέφερε από το βήμα ο κ. Μακάρης όταν τα νοσοκομεία μας σε πολλές περιπτώσεις υπολειτουργούν όντας υποστελεχωμένα!

Στην αίθουσα επικράτησε μια άνευ προηγουμένου βουβαμάρα για λίγα δευτερόλεπτα ενός κανείς από τους δεκάδες παραβρισκόμενους δεν αποτόλμησε να χειροκροτήσει επικροτώντας εμπράκτως το ομολογουμένως εντυπωσιακό, δικαιολογημένο και συνάμα απρόσμενο μανιφέστο Μάκαρη.

Προφανώς οι άνθρωποι του Ανδριανού κινούμενοι ανάμεσα τους θα έδιναν ρεπόρτο για τους γενναίους χειροκροτητές ατάκα και επί τόπου.

ΥΓ. Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η εισήγηση και του πρώην Αντιπεριφερειάρχη κυρίου Τάσσου Χειβιδόπουλου κατά την διάρκεια της ανωτέρω εκδήλωσης, ο οποίος πάσχιζε με τις γνωστές του μεγαλοστομίες να πείσει τους ακροατές ότι κόπτεται για την Τουριστική ανάπτυξη του Ναυπλίου και εν γένει της Αργολίδας… Αλήθεια, τι δουλειά έχει η αλεπού στο παζάρι;

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στη σελίδα μας στο Facebook

Στην ομάδα και στις ειδήσεις της Google News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Τελευταίες ειδήσεις

Περισσοτερα