Ερμιονίδα 7+1 Σχόλια

► Αυτή τη φορά θα πιάσουμε τα παλιά ξενοδοχεία. Μιας άλλης, καλύτερης αναλογικά εποχής για το Πόρτοχελι και την Ερμιονίδα εν γένει. Ας ξεκινήσουμε με το kosmos που, κάποτε μεσουρανούσε και τώρα ρημάζει και φυσικά δεν θυμίζει τίποτα από το ένδοξο παρελθόν.

► Το Ververoda με την θρυλική υπαίθρια ντίσκο. Είχε και την χειμωνιάτικη στο διπλανό κτίριο, την οποία χρησιμοποιούσαν μέχρι και τις αρχές Νοεμβρίου παρακαλώ, που η μονάδα ακόμη λειτουργούσε κάποιες σεζόν. Ο τρέλο – Φρανσουά ως chιef animateur και κάτι γαλλιδούλες γύρω του καταπληκτικές. Υπεύθυνος παραλίας ο Χρήστος! Φοβερός! Αυτά για να τα θυμηθούν τα παλιότερα – ευρισκόμενα εν ζωή greek kamakis…

► To Αpollo beach, αποκλειστικά για Ιταλούς κάνοντας και ελάχιστες εξαιρέσεις για ελληνικές οικογένειες. Καταπληκτική τοποθεσία και αύρα. Και αυτό πλέον έχει καταντήσει έρημο και εγκαταλειμμένο.

► Το “Γιούλη”, λαοθάλασσα και σε αυτό τις παλιές καλές εποχές. Στη θέση του ορθώνεται η δηθενιά κυρίως με νεοχλιδάτα νούμερα ως επισκέπτες, αρσενικά και θηλυκά.

► Ο Ρόζος! Ίσως η καλύτερη θέα στον όρμο, πανάρχαιο ξενοδοχείο, με ιστορία, μας έχει φιλοξενήσει όλους! Αγέρωχος ο Γιάννης, πιστός στο οικογενειακό του καθήκον.

► Το πρώην La Cite της Γιαννιώτικης οικογένειας Βλάχου. Επανεκκίνησε ως Nautica Bay. Καλοί και παραδοσιακοί επαγγελματίες του Τουρισμού.

► Το PLM που άλλαξε χέρια και επανεμφανίστηκε ως AKS…

Το Alkyon των Tριγκάκηδων. Nομίζω πως ως πιτσιρικάς έχω κοιμηθεί περισσότερα βράδια εκεί παρά στο σπίτι μου. Καταπληκτική θέα στον όρμο του Πορτοχελίου. Γάτος με πέταλα ο αείμνηστος Παντελής. (Συνεχίζεται).

Κ.Π.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
bias savvas
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη