Υπερψηφίστηκε η πρόταση Πετρίτση για τη μη συγχώνευση των ΔΕΥΑ Κορινθίας με την ΕΥΔΑΠ

Ομόφωνα το Περιφερειακό Συμβούλιο υπερψήφισε την πρόταση-ψήφισμα που κατέθεσε ο Περιφερειακός Σύμβουλος της «Νέας Πελοποννήσου» κ. Γιώργος Πετρίτσης για το ζήτημα της συγχώνευσης των ΔΕΥΑ της Π.Ε. Κορινθίας με την ΕΥΔΑΠ.

Ο κ. Πετρίτσης αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση που είχε λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων απέναντι στην απαράδεκτη πρωτοβουλία της Κυβέρνησης σχετικά με την επέκταση της ΕΥΔΑΠ στην Κορινθία, Βοιωτία και Φωκίδα.

Ο κ. Πετρίτσης χαρακτηριστικά δήλωσε: «Χωρίς νερό δεν υπάρχει ζωή. Πρέπει να διασφαλίσουμε το δημόσιο χαρακτήρα του νερού, ώστε να μπορούν όλοι ανεξαιρέτως να έχουν πρόσβαση, χωρίς να το στερείται κανένας. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και οφείλουμε να προστατέψουμε τον κοινωνικό χαρακτήρα των ΔΕΥΑ, προς όφελος των συμπολιτών μας και της Πελοποννήσου».

Το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε ομόφωνα ότι συντάσσεται με την αυτόνομη λειτουργία των ΔΕΥΑ της Π.Ε. Κορινθίας και την μη συγχώνευση τους με την ΕΥΔΑΠ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
carrera
bias savvas
NTAI-DANAH
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη