Το ΓΕΛ Τεγέας υποδέχθηκε το Χαμόγελο του Παιδιού

Το Χαμόγελο του Παιδιού (Κέντρο Ολιστικής Στήριξης Παιδιών, Νέων και Οικογενειών Κορίνθου) υλοποίησε για τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του ΓΕΛ Τεγέας, το απόγευμα της Τετάρτης 4 Δεκεμβρίου 2024 στον χώρο του σχολείου, το πρόγραμμα «Κοντά στους Γονείς» με θεματική «Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός» αναφέρει στην ανακοίνωση του το σχολείο και συνεχίζει:

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε μετά από αίτημα της Διευθύντριας του σχολείου κ. Καλλιόπης Κωστοπούλου και της εκπαιδευτικού-Συμβούλου Σχολικής Ζωής κ. Γεωργίας Σεφέρου, που είναι και οι υπεύθυνοι αποδέκτες αναφορών για περιστατικά ενδοσχολικής βίας και εκφοβισμού στο ΓΕΛ Τεγέας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος έγινε θεωρητική παρουσίαση του φαινομένου του εκφοβισμού από την εισηγήτρια/ψυχολόγο κ. Γιαλλελή Βασιλική και ακολούθησε συζήτηση με τους γονείς και κηδεμόνες. Παρουσιάστηκε επίσης και η Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS 1056.

Ευχαριστούμε θερμά το Χαμόγελο του Παιδιού για την ανταπόκριση στο αίτημά μας και την κ. Γιαλλελή Βασιλική για τις χρήσιμες πληροφορίες και την εποικοδομητική συζήτηση με τους γονείς και κηδεμόνες.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη