Με πρόεδρο τον Γιάννη Αποστολόπουλο η Γ.Σ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γυναικών

Την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ η έκτακτη Γενική Συνέλευση της νεοσυσταθείσας Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γυναικών η οποία αριθμεί περίπου 110 σωματεία από όλη την Ελλάδα.

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ήταν ο πρόεδρος του ΦΕΙΔΩΝΑ Άργους κ. Γιάννης Αποστολόπουλος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ Αντώνης Κιουρουξίδης έκανε τον Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του 2024 και ενημέρωσε τους αντιπροσώπους των συλλόγων για τα πρώτα οργανωτικά βήματα τονίζοντας ότι είναι αμέριστη η βοήθεια από την ΕΠΟ.

Μεταξύ των άλλων θεμάτων ήταν και η εγγραφή ως νέων μελών των συλλόγων που πληρούσαν τις προϋποθέσεις που προβλέπει το καταστατικό της Ένωσης και η αθλητική νομοθεσία.

Η ΑΡΓΟΛΙΔΑ 2000 αποτελεί πλέον επίσημο μέλος με δικαίωμα ψήφου κάτι που αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών του προέδρου κ. Θεόδωρου Ντεβέ

Επίσης δόθηκε ο λόγος σε αρκετούς αντιπροσώπους σωματείων στους προβληματισμούς και τις ερωτήσεις των οποίων απάντησαν πειστικά τόσο ο πρόεδρος κ. Αντώνης Κιουρουξίδης όσο και ο αντιπρόεδρος κ. Κωνσταντίνος Παύλου.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Γερανιός-2
ROZOS
porto-panorama
bias savvas
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη