Έκοψε την πίτα του το Επιμελητήριο Αργολίδας

Την καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε το Επιμελητήριο Αργολίδας, την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου πριν την έναρξη της πρώτης συνεδρίασης του νεοσύστατου Διοικητικού Συμβουλίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.

Την πίτα έκοψε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτης Δαμούλος παρουσία των μελών του Δ.Σ. και του προσωπικού του Επιμελητηρίου, αλλά και εκπροσώπων συλλόγων και σωματείων.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε σε όλους το νέο έτος να φέρει υγεία, ευημερία, ευτυχία τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο, επισημαίνοντας για μια ακόμη χρονιά ότι ο θεσμικός φορέας που αντιπροσωπεύει τους επιχειρηματίες θα είναι δυναμικά «παρών», παρεμβαίνοντας, προτείνοντας και διεκδικώντας για τις επιχειρήσεις-μέλη του.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη