Την Κυριακή 16 Μαρτίου στο Μουσικό Σχολείο Τρίπολης, πραγματοποιήθηκαν τα μαθητικά πρωταθλήματα σκακιού της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με συμμετοχή περισσότερων από 300 μαθητών απ’ όλη την Πελοπόννησο αναφέρει στην ανακοίνωση της η Σκακιστική Ακαδημία Ναυπλίου και συνεχίζει:

Συγχαρητήρια στην ΕΣΣΠΕΠ και στον Σκακιστικό Σύλλογο Τρίπολης για την όμορφη διοργάνωση. Τα μαθητικά πρωταθλήματα σκακιού είναι μια διοργάνωση που στηρίζεται σε εθελοντές από όλους τους σκακιστικούς συλλόγους της Πελοποννήσου με ιδιαίτερη αγάπη μιας και απευθύνεται αποκλειστικά σε παιδιά.


Από το σύλλογό μας αγωνίστηκαν συνολικά 29 μαθητές, έχοντας εξαιρετική παρουσία και διακρίσεις, κατακτώντας 2 χρυσά, 2 ασημένια και 7 χάλκινα μετάλλια.
Συγκεκριμένα:
- Καλισκάμη Σοφία (Νήπιο) 1η γενικής και 1ο κορίτσι
- Τσαγκαρέλης Γρηγόρης (Α’ Δημοτικού) 2ος γενικής
- Γεωργής Παναγιώτης (Α’ Δημοτικού) 3ος γενικής
- Λειβαδίτη Πασχαλίνα (Α’ Δημοτικού) 2ο κορίτσι
- Μπακάλης Γεώργιος (Β’ Δημοτικού) 3ος γενικής
- Πιτσά Μαγδαληνή (Β’ Δημοτικού) 3ο κορίτσι
- Ντεβές Χρήστος (Δ’ Δημοτικού) 3ος γενικής
- Λιατσόπουλος Ιωάννης (Ε’ Δημοτικού) 3ος γενικής
- Ζουρουφίδης Κωνσταντίνος (Λύκειο) 3ος γενικής
- Ξυλινά Αγγελική (Λύκειο) 3ο κορίτσι


Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, στους γονείς για την υποστήριξή τους, και σε όσους συνετέλεσαν στην άψογη αυτή διοργάνωση.


Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη –Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.