Το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις 9 μ.μ., στην «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας
Γιώργος Καραγιάννης», ο Σύλλογος Φιλικών «Η Πανπροσφυγική Ένωση Αρκαδίας» σε συνεργασία με τον «Δήμο Τρίπολης», φέτος θα αναβιώσουν και πάλι το Πασχαλινό έθιμο το “ΚΑΨΙΜΟ του ΙΟΥΔΑ“
Η εκδήλωση αυτή μαζί με το Πασχαλινό έθιμο, για πολλές δεκαετίες γίνεται στην περιοχή μας, πάνω στην Πλατεία μας, με εξαίρεση την περσινή χρονιά όπου είχε αναβληθεί, λόγω της απώλειας του Γιώργου Καραγιάννη, που έφυγε από τη ζωή στις 2 Απριλίου 2024, εις ένδειξη μνήμης και τιμής του Επίτιμου Δημότη Τρίπολης, Επίτιμου μέλους του Συλλόγου μας, άξιο τέκνο της Προσφυγιάς και τοπικό μας Ευεργέτη.
Σας περιμένουν στο καθιερωμένο Πασχαλινό μας γλέντι με ζωντανή παραδοσιακή ορχήστρα, πασχαλινούς μεζέδες και πολύ χορό.
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη –Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.