Εντός, εκτός και επί τα αυτά

ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Δέσποινα Δημότση

► Όπως λέει και μια φίλη για να πας πλέον Πόρτο Χέλι περνάς το σημείο που θυμίζει τριεθνές όπως στα σύνορα της χώρας ή τις χώρες της κεντρικής Ευρώπης.
► Πάντως όταν πήγαμε Λουξεμβούργο και μετά Γαλλία και πίσω Γερμανία τέτοιο μπέρδεμα δεν συναντήσαμε παρόλες τις διαφορετικές ομιλούμενες γλώσσες.
► Τουλάχιστον να ολοκληρωθεί να είμαστε πιο ασφαλείς γιατί τώρα και με τους επισκέπτες που γινόμαστε περισσότεροι, μεγαλώνει και το μπέρδεμα

ΥΓ: Η ΑΠΟΨΗ “ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ” ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ. ΚΟΨΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.

- Advertisement -

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook και στο Google News

Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη –Κορινθία Αθλητικά Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.

Heli Cars
Γερανιός-2
tabernaki
xalkidis
heli-cars
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
en_vogue
kookouvagia
Memento Nauplio
en _vogue
kookouvagia
memento1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη