Εάν η διαχείριση και τιμολόγηση του νερού εφαρμόσει το “μοντέλο του ρεύματος”, θα έρθει ένα νέο μεγάλο χαράτσι σε όλους τους καταναλωτές αναφέρει ο Επικεφαλής της ΕΝ.ΔΗ.ΕΡ Τάσος Λάμπρου και συνεχίζει:
Χθες εξαγγέλθηκαν μέτρα για την διαχείριση του νερού στα πλαίσια της αντιμετώπισης της λειψυδρίας και το πρώτο που εισήλθε στο τραπέζι του διαλόγου είναι οι νέες γενικές αυξήσεις στην τιμολόγηση του νερού, και η είσοδος επιχειρηματικών ομίλων στην διαχείριση των υδάτινων πόρων, όλα στον βωμό της μεγάλη κερδοσκοπίας.
Έχουμε να πούμε πολλά το επόμενο χρονικό διάστημα πάντως από χθες τόσο η επιστημονική κοινότητα της χώρας όσο και οι θεσμικοί παράγοντες της Τοπικής αυτοδιοίκησης με τις παρεμβάσεις τους διαφωνούν με τις προτεραιότητες, με τις εξαγγελίες και τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης σχετικά με το μεγάλο θέμα της διαχείριση των υδάτινων πόρων και της αντιμετώπιση του φαινομένου της λειψυδρίας.
θα έχουμε συνέχεια, το θέμα είναι πολύ σοβαρό που απαιτείται να απασχοληθεί με υπευθυνότητα η Ελληνική κοινωνία.
Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook
Ειδήσεις από: Ναύπλιο – Άργος – Ερμιονίδα – Τρίπολη – Κορινθία – Αθλητικά – Άρθρα – Αποκλειστικές Έρευνες και Συνεντεύξεις.




