Μια καταπληκτική βραδιά, μια μουσικοχορευτική παράσταση με πολλά μηνύματα προς την τοπική μας κοινωνία αναφέρει ο Τάσος Λάμπρου για την Γιορτή λήξης μαθημάτων της χορευτικής ομάδας Ερμιονίδας και συνεχίζει:
Χθες Παρασκευή 4 Ιουλίου είχαμε την χαρά να παραβρεθούμε στην 25η γιορτή λήξης μαθημάτων της χορευτικής ομάδας του Δήμου Ερμιονίδας, μια ακόμη χορευτική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Αξίζει συγχαρητήρια η καταπληκτική ιδέα να παραβρεθεί το ειδικό σχολείο, με τους μαθητές του, με τους καθηγητές και με τους γονείς του σχολείου και να παρουσιάζουν μια εξαιρετική παράσταση για όλους εμάς, να μας στείλουν πολλαπλά μηνύματα και να κοινωνικοποιηθούν με τα μέλη της χορευτικής ομάδας.
Ευχαριστούμε όλους τους συντελεστές της παράστασης για την επιτυχημένο πρόγραμμα που μας παρουσίασαν συγχαρητήρια στον Χοροδιδάσκαλο φίλο Δημήτρη Κοντοκαλη για την μέγιστη του προσφορά στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας.
Αξίζει να δημιουργούμε πολιτιστικούς θεσμούς οι οποίοι έγραψαν και θα συνεχίζουν να γράφουν ιστορία…
Καλή συνέχεια σε όλους και καλό Καλοκαίρι…
- Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με ελεύθερη είσοδο στην Κόρινθο
- Επίδαυρος: Συγκίνηση στην εκδήλωση μνήμης για τον Ευάγγελο Τσάκωνα
- Άργος: “Παρκάρανε σε θέσεις αναπήρων τα ΜΑΤ” καταγγέλλουν πολίτες
- ΚΚΕ Αργολίδας: Να αφεθούν ελεύθεροι οι συλληφθέντες στο Άργος
- Τατούλης: “Ακρωτηριασμένη Δημοκρατία χωρίς κοινωνική δικαιοσύνη”
- Ερμιονίδα: “Παραδοχή ΔΕΥΑΕΡ για λύματα στα φρεάτια στο Πόρτο Χέλι













