Εντός, εκτός και επί τα αυτά

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ – Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΧΑΚΕΡ

Δέσποινα Δημότση

► Άκου λέει να βγάλουμε προσωπικό αριθμό για να ρθουν αύριο μεθαύριο να μας ελέγχουν μέχρι για το πόσο κρέας φάγαμε (εκπέμπουν ρύπους οι αγελάδες λένε ήδη), ενώ κάποιοι θα πίνουν φραπέ, ελληνικό και φρέντο εσπρέσσο, θα τσεπώνουν μύρια αλλά δεν θα τους βρίσκουν κατά έναν περίεργο τρόπο!

► Ο χακεράς όμως ο καλός οσονούπω θα γίνει ζάμπλουτος μόνο να αναλάβει να χακάρει προσωπικούς αριθμούς της Ελληνικής πατέντας που έβγαλε η κυβερνησάρα μας. Άντε μετά να αποδείξεις σε αυτό το κράτος ότι δεν είσαι ελέφαντας.

► Βέβαια ήδη είμαστε διάσημοι σαν χώρα καθώς το 13ωρο διαδόθηκε αστραπιαία σε όλα τα νέα του πλανήτη και όλοι απορούν τι πραγματικά συμβαίνει στην χώρα και πάει στο γκρεμό τόσο γρήγορα. Όλοι μας αυτό είχαμε ως όνειρο να ζούμε για να δουλεύουμε και έχοντας “δημοκρατία” κιόλας!

ΥΓ: ΜΑ ΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ; ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΤΕ.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη