Το Επιμελητήριο Αρκαδίας ανοίγει τον δρόμο για το CERN σε μαθητές Λυκείων

Ενημερωτική Εκδήλωση

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με αφορμή την εκπαιδευτική επίσκεψη που προγραμματίζει στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικών Ερευνών (CERN) στη Γενεύη, η οποία αφορά δέκα (10) μαθητές Λυκείων της Αρκαδίας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2026 και ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη – είσοδος από 25ης Μαρτίου) και απευθύνεται σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα της εκπαιδευτικής επίσκεψης, καθώς και όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία συμμετοχής των μαθητών. Την παρουσίαση θα πραγματοποιήσει ο Δρ. Νικόλαος Χαριτωνίδης.

Πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία, του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, που ενισχύει έμπρακτα τη σύνδεση της εκπαίδευσης των μαθητών της Αρκαδίας με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.

Ακολουθήστε την Ενημέρωση Πελοποννήσου στο Facebook

Αποκλειστικές Έρευνες Συνεντεύξεις και Άρθρα
Ειδήσεις από: Ναύπλιο Άργος Ερμιονίδα Τρίπολη – Κορινθία Αθλητικά

Γερανιός-2
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ

Τελευταίες ειδήσεις

Τα πιο δημοφιλη