Στα άκρα φτάνει η αγανάκτηση των ερασιτεχνών αλιέων στο Ναύπλιο για το θέμα της γλίστρας στο λιμάνι, καθώς παρά τις υποσχέσεις, το έργο παραμένει κολλημένο. Την έντονη αβεβαιότητα και τον κίνδυνο να χαθεί η χρηματοδότηση μεταφέρει με παρέμβασή του στα αρμόδια Υπουργεία ο βουλευτής Αργολίδας, Γιώργος Γαβρήλος.
Τι ακριβώς ζητούν οι φορείς και ποιο είναι το κρίσιμο χρονικό όριο;
Διαβάστε τη συνέχεια παρακάτω:
Αναφορά προς τα Υπουργεία Ναυτιλίας, Εσωτερικών και Περιβάλλοντος κατέθεσε ο Γιώργος Γαβρήλος μετά τις έντονες διαμαρτυρίες του Ερασιτεχνικού Αλιευτικού Συλλόγου σχετικά με την καθυστέρηση που παρουσιάζει το έργο της αποκατάστασης της γλίστρας στο λιμάνι του Ναυπλίου.
Ο βουλευτής Αργολίδας επισημαίνει ότι ενώ υπήρξαν πολλές υποσχέσεις από τους κρατικούς φορείς για την επίσπευση της αδειοδότησης και τοποθέτησης της γλίστρας- βασικής λιμενικής υποδομής που εγγυάται την ασφαλή πρόσβαση των χρηστών του λιμένα- και ενώ υπάρχει δέσμευση για την επιχορήγησή της από την άναδοχο εταιρεία της Μαρίνας, εντούτοις τίποτα δεν έχει γίνει ακόμη, αφήνοντας το έργο σε παρατεταμένη εκκρεμότητα.
Ο Τοπικός Σύλλογος δεν ζητάει, απαιτεί την υλοποίηση των δεσμεύσεων εκ μέρους της Πολιτείας και παράλληλα παλεύει για την αποκατάσταση ενός έργου που προϋπήρχε και διασφάλιζε την ομαλή λειτουργία του λιμανιού της πόλης. Τα αρμόδια Υπουργεία οφείλουν να απαντήσουν άμεσα πριν χαθεί οποιαδήποτε δυνατότητα χρηματοδότησης και το έργο παραπεμφθεί μόνιμα στις καλένδες, γεγονός που θα είναι εξαιρετικά αρνητικό για τον λιμένα Ναυπλίου, τους δημότες και τους ερασιτέχνες αλιείς.
- Δήμος Άργους: Νέα οχήματα για τη Δημοτική Αστυνομία
- Δήμος Άργους – Μυκηνών: Απόψε η προβολή της υποψήφιας για Όσκαρ «Ηλέκτρας»
- Ερμιονίδα: Παρέμβαση Γαβρήλου στη Βουλή για αγριόχοιρους και ψαράδες
- Πουλάς: Κίνδυνος να χαθεί η δωρεάν γλίστρα στο λιμάνι Ναυπλίου
- Ακτινίδια: Παρέμβαση FresHellas στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης
- Συναυλία της Ευανθίας Ρεμπούτσικα με ελεύθερη είσοδο στην Κόρινθο













